GRÖNKRAFTEN SPIRAR


onsdag 17 november 2010

Vinterns utbud

Kom just hem efter en otroligt trevlig och lyckad produktträff!!Lite nya produkter har jag tagit fram, bland annat föjande:





LERMASK m c-vitamin, ekologisk(100ml, 120kr)




Inget spa utan lera! Huden känns ren och upplivad efter
en lerbehandling. Olika leror har olika specialområden:

Grön lera: Normal-fet hud och promblem hy
Rosa lera: Torr och känslig hud
Vit lera: Känslig, solskadad hy, utvidgade blodkärl.

Gemensamt för lerorna är att rena och stärka huden samt hjälpatill en bra nybildning av hudceller. De drar ut smuts och orenheter från huden samt verkar sammandragande och cirkulations ökande.
I lerorna finns flera olika mineraler tex Kisel(50%) som förbättrar hudens kondition och stimulerar huden, Magnesium och Kalcium som stimulerar cellförnyelsen, Natrium som hjälper till med elasticitet och cellförnyelse, mfl.
Askorbinsyran är en antioxidant

Du kan blanda din lermask med tex vatten, honung, frukter och bär, mjölkprodukter, örtvatten.


NÄSOLJA, ekologisk (10ml 65 kr)




På vintern blir slemhinnorna lätt torra, eller om man vistas på platser med torr luft. Det ökar risken för förkylningar att slå rot. Med nässsmörj ökar man cirkulationen i nässlemhinnan samt ser till att en återfettning sker. Johannesörtoljan ökar genomblödningen och cirkulationen. Pepparmyntan vidgar andningsvägarna och citronen är renande och upppiggande.
Denna olja är således bra för en smidig och effektiv nässlemhinna Använd gärna på morgonen då oljan verkar uppiggande

Innehåll: Johannesörtsolja, eteriska oljor





ANSIKTSPEELING med krita, ekologisk (60ml, 140kr)


En milt peelande ansiktsskrubb som avläsnar smuts, fett och döda hudceller. Vitleran och kritan har små korn och den peelande effekten upplevs efter att du sköljt ansiktet. Då lämnas huden mjuk och fräsch. Smörj sedan in dig med ett serum eller en ansiktskräm.

Innehåll: Infusion, tistelolja, krita, vitlera, vegetal, squalane, eteriska oljor(tea-tree, lavendel, mandarin bergamott)


LYXSALVA MED RINGBLOMMA (60ml 140kr)En salva med det allra bästa!


Innehåller gurkörtsolja, avokado och tisteolja som alla är oljor rika på vitaminer och essentiella fettsyror som kroppen behöver för en välfungerande hud. Denna salva hjälper dig att skynda på hudens läkeprocesser, den stimulerar, tillför och livar upp. Passar alla kroppsdelar. Dessutom innehåller den karotin(a-vit), läkande ringblomma och vallörtstinktur som ökar nybildandet av hud, elasticiteten och passar skadad, torr, narig och slapp hud. Rosmarinantioxidanten fungerar som antioxidant i salvan såväl som på din hud. De eteriska oljorna i salvan är en symfoniorkester av de bästa hudörterna.Väldoftande och hudhelande, en universalsalva!


Innehåller: Avokadoolja, gurkörtsolja, tistelolja, sheasmör, svenskt bivax, ringblommor, rosmarinantioxidant, vallörtstinktur, karotin. Eterisk olja av Lavendel, kamomill blå, tea-tree, ylang-ylang, mandarin och geranium









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar